Efternamn SandströmAtt veta mer om Sandström efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Sandström ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Sandström.

Sandström efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Sandström, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Sandström är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Sandström

Visa karta över efternamnet Sandström

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Sandström i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Sandström, så att vi kan få exakt information om alla Sandström som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Sandström efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Sandström efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Sandström är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Sandström i världen

 1. Sverige Sverige (10138)
 2. Finland Finland (1486)
 3. Norge Norge (80)
 4. Estland Estland (65)
 5. Tyskland Tyskland (62)
 6. Danmark Danmark (25)
 7. Schweiz Schweiz (16)
 8. Polen Polen (6)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 10. England England (3)
 11. Spanien Spanien (2)
 12. Irland Irland (2)
 13. Nederländerna Nederländerna (2)
 14. Sydafrika Sydafrika (2)
 15. Australien Australien (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Botswana Botswana (1)
 18. Kanada Kanada (1)
 19. Frankrike Frankrike (1)
 20. Grekland Grekland (1)
 21. Israel Israel (1)
 22. Indien Indien (1)
 23. Japan Japan (1)
 24. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 25. Singapore Singapore (1)
 26. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Sandström runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Sandström efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Sandström är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Sandström är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Sandström genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Sandström när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Sandström.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Sandström har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Sandström som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Sundström
 2. Sandstrom
 3. Sundstrom
 4. Sandstedt
 5. Sandcroft
 6. Sandgren
 7. Sands
 8. Sandsmark
 9. Sandgreen
 10. Sundskarð
 11. Sundstein
 12. Sandcraft
 13. Saintsurin
 14. Sandache
 15. Sandage
 16. Sandager
 17. Sandagorda
 18. Sandak
 19. Sandaza
 20. Sandecki
 21. Sandes
 22. Sandez
 23. Sandhagen
 24. Sandhaus
 25. Sandias
 26. Sandich
 27. Sandick
 28. Sandiego
 29. Sandiez
 30. Sandigo
 31. Sandison
 32. Sandoica
 33. Sandos
 34. Sandoz
 35. Sandquist
 36. Sanducu
 37. Sandusky
 38. Sandwich
 39. Sandwick
 40. Sandwisch