Efternamn SinginiAtt veta mer om Singini efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Singini ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Singini.

Singini efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Singini, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Singini är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Singini

Visa karta över efternamnet Singini

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Singini i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Singini, så att vi kan få exakt information om alla Singini som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Singini efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Singini efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Singini är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Singini i världen

 1. Malawi Malawi (14534)
 2. Zambia Zambia (536)
 3. Zimbabwe Zimbabwe (202)
 4. Tanzania Tanzania (134)
 5. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (82)
 6. Sydafrika Sydafrika (73)
 7. Indien Indien (58)
 8. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (26)
 9. England England (11)
 10. Argentina Argentina (8)
 11. Nigeria Nigeria (6)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 13. Island Island (1)
 14. Moçambique Moçambique (1)
 15. Norge Norge (1)
 16. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Singini runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Singini efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Singini är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Singini är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Singini. Detta beror på att efternamnet Singini ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Singini har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Singini som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Songini
 2. Sangani
 3. Singen
 4. Soncini
 5. Sonsini
 6. Sonzini
 7. Sangin
 8. Singano
 9. Sangiani
 10. Sensini
 11. Songin
 12. Sinkins
 13. Sinkin
 14. Sangenis
 15. Sanghani
 16. Sangines
 17. Sanguin
 18. Sanguina
 19. Sanguino
 20. Sansing
 21. Sansoni
 22. Sanzina
 23. Sengen
 24. Sensing
 25. Simkin
 26. Simkins
 27. Sinching
 28. Singman
 29. Singson
 30. Sinson
 31. Soncina
 32. Soncino
 33. Sonkin
 34. Suncin
 35. Swangin
 36. Swingen
 37. Senkin
 38. Sinquin
 39. Sanguine
 40. Sinziana