Efternamn SjögrenAtt veta mer om Sjögren efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Sjögren ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Sjögren.

Sjögren efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Sjögren, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Sjögren är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Sjögren

Visa karta över efternamnet Sjögren

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Sjögren i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Sjögren, så att vi kan få exakt information om alla Sjögren som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Sjögren efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Sjögren efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Sjögren är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Sjögren i världen

 1. Sverige Sverige (9096)
 2. Finland Finland (590)
 3. Norge Norge (64)
 4. Tyskland Tyskland (25)
 5. Estland Estland (15)
 6. Danmark Danmark (6)
 7. Tjeckien Tjeckien (5)
 8. England England (5)
 9. Nederländerna Nederländerna (5)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Kina Kina (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Luxemburg Luxemburg (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Sjögren runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Sjögren efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Sjögren är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Sjögren är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Sjögren. Detta beror på att efternamnet Sjögren ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Sjögren när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Sjögren.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Sjögren har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Sjögren som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Sjögren kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Sjögren ha uppstått, som vi kan se.

 1. Sjogren
 2. Seagren
 3. Shogren
 4. Sigrun
 5. Sigron
 6. Sasaran
 7. Seagrim
 8. Secorun
 9. Seguiran
 10. Sigaran
 11. Soogrim
 12. Sugrim
 13. Sakran
 14. Sagroni
 15. Shuqrun
 16. Sicherin
 17. Sizorn
 18. Shocron
 19. Sagarna
 20. Sagehorn
 21. Sagherian
 22. Sakhrani
 23. Saqroni
 24. Sasarman
 25. Saucerman
 26. Secareanu
 27. Seecharan
 28. Seechurn
 29. Segerman
 30. Seggerman
 31. Segurana
 32. Sejournet
 33. Sesarino
 34. Seserino
 35. Seserman
 36. Shakarian
 37. Shugarman
 38. Sicherman
 39. Sigourney
 40. Sojourner