Efternamn StrömAtt veta mer om Ström efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ström ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ström.

Ström efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ström, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ström är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ström

Visa karta över efternamnet Ström

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ström i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ström, så att vi kan få exakt information om alla Ström som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ström efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ström efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ström är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ström i världen

 1. Sverige Sverige (9991)
 2. Finland Finland (1154)
 3. Estland Estland (81)
 4. Norge Norge (71)
 5. Island Island (41)
 6. Tyskland Tyskland (28)
 7. Danmark Danmark (14)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 9. Österrike Österrike (8)
 10. Schweiz Schweiz (7)
 11. England England (6)
 12. Spanien Spanien (2)
 13. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Tjeckien Tjeckien (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Wales Wales (1)
 19. Grönland Grönland (1)
 20. Irak Irak (1)
 21. Nigeria Nigeria (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Thailand Thailand (1)
 25. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ström runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ström efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ström är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ström är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Ström genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ström. Detta beror på att efternamnet Ström ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ström när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ström.

Att avgöra om efternamnet Ström eller något av de liknande efternamnen till Ström kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ström har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ström, men med en gemensam rot.

 1. Strøm
 2. Strahm
 3. Stram
 4. Stream
 5. Strem
 6. Strohm
 7. Strom
 8. Strum
 9. Strm
 10. Stroem
 11. Streym
 12. Satrom
 13. Sotram
 14. Sthurm
 15. Stirm
 16. Storm
 17. Strain
 18. Strama
 19. Stran
 20. Stranc
 21. Strand
 22. Strane
 23. Strang
 24. Strano
 25. Stranz
 26. Strawn
 27. Streams
 28. Strean
 29. Strein
 30. Stremy
 31. Strene
 32. Streng
 33. Strenk
 34. Streno
 35. Strens
 36. Streun
 37. Strien
 38. Strine
 39. String
 40. Strini