Efternamn TulianAtt veta mer om Tulian efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Tulian ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Tulian.

Tulian efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Tulian, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Tulian är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Tulian

Visa karta över efternamnet Tulian

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Tulian i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Tulian, så att vi kan få exakt information om alla Tulian som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Tulian efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Tulian efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Tulian är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Tulian i världen

 1. Argentina Argentina (3470)
 2. Tanzania Tanzania (126)
 3. Mexiko Mexiko (67)
 4. Filippinerna Filippinerna (44)
 5. Uganda Uganda (40)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (28)
 7. Slovakien Slovakien (8)
 8. Brasilien Brasilien (6)
 9. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (5)
 10. Tjeckien Tjeckien (4)
 11. Spanien Spanien (4)
 12. Indonesien Indonesien (4)
 13. Rumänien Rumänien (4)
 14. Kanada Kanada (3)
 15. Colombia Colombia (2)
 16. Venezuela Venezuela (2)
 17. Kenya Kenya (1)
 18. Malawi Malawi (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Pakistan Pakistan (1)
 21. Paraguay Paraguay (1)
 22. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Tulian runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Tulian efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Tulian är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Tulian är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Tulian. Detta beror på att efternamnet Tulian ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Tulian när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Tulian.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Tulian har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Tulian som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Tulian kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Tulian ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Tulian eller något av de liknande efternamnen till Tulian kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Tulian har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Tulian, men med en gemensam rot.

 1. Talian
 2. Tulin
 3. Tuliano
 4. Talan
 5. Taliani
 6. Talin
 7. Taulin
 8. Thulin
 9. Tolan
 10. Tolin
 11. Tulino
 12. Taliam
 13. Teliano
 14. Telin
 15. Tilin
 16. Tallian
 17. Tyulin
 18. Tulini
 19. Tailan
 20. Talani
 21. Talen
 22. Talini
 23. Taliouan
 24. Tallen
 25. Tallon
 26. Talma
 27. Talon
 28. Taylan
 29. Telani
 30. Telano
 31. Tellon
 32. Telon
 33. Teulon
 34. Thelin
 35. Thulen
 36. Thullen
 37. Tillen
 38. Tillon
 39. Tilma
 40. Toelin