Efternamn XimenezAtt veta mer om Ximenez efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ximenez ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ximenez.

Ximenez efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ximenez, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ximenez är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ximenez

Visa karta över efternamnet Ximenez

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ximenez i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ximenez, så att vi kan få exakt information om alla Ximenez som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ximenez efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ximenez efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ximenez är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ximenez i världen

 1. Brasilien Brasilien (571)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (533)
 3. Spanien Spanien (393)
 4. Uruguay Uruguay (215)
 5. Mexiko Mexiko (117)
 6. Frankrike Frankrike (83)
 7. Portugal Portugal (38)
 8. Nicaragua Nicaragua (22)
 9. Venezuela Venezuela (15)
 10. Argentina Argentina (14)
 11. Ecuador Ecuador (13)
 12. Colombia Colombia (4)
 13. Ryssland Ryssland (3)
 14. Kanada Kanada (3)
 15. England England (3)
 16. Guatemala Guatemala (3)
 17. El Salvador El Salvador (2)
 18. Tyskland Tyskland (2)
 19. Danmark Danmark (2)
 20. Australien Australien (1)
 21. Schweiz Schweiz (1)
 22. Chile Chile (1)
 23. Costa Rica Costa Rica (1)
 24. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 25. Wales Wales (1)
 26. Grekland Grekland (1)
 27. Italien Italien (1)
 28. Malaysia Malaysia (1)
 29. Nederländerna Nederländerna (1)
 30. Panama Panama (1)
 31. Peru Peru (1)
 32. Paraguay Paraguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ximenez runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ximenez efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ximenez är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ximenez är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Ximenez genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ximenez när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ximenez.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Ximenez har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Ximenez som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ximenez kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ximenez ha uppstått, som vi kan se.

 1. Ximenes
 2. Ximenis
 3. Xinying
 4. Xiaoming
 5. Xianyong
 6. Xaymongkhonh
 7. Ximenez de embun
 8. Ximenez de sandoval