Namn på Pitcairn Island Efternamn

Kände du till alla dessa efternamn från Pitcairn?

Om du tittar, bredvid varje efternamn i den här listan hittar du ett nummer. Det numret är antalet personer som bär det efternamnet i Pitcairn. Naturligtvis är det det officiella antalet som ges enligt den senaste statistiken som gjorts i Pitcairn, och de tar inte hänsyn till Namn på Pitcairn Island, utan människor som för närvarande bor i landet. Det är alltså möjligt att du i Pitcairn hittar ett efternamn som du vet mycket väl att det inte är en Namn på Pitcairn Island. som kan hjälpa dig att få en uppfattning om hur många personer från samma land som efternamnet kommer ifrån som har emigrerat till Pitcairn och bosatt sig där.

Att ha information om efternamn hjälper oss att få information om vår historia, men också om de olika ländernas historia. Att veta vilka efternamn som är vanligast i Pitcairn för tillfället hjälper oss att ta en ögonblicksbild av landets nuvarande verklighet. På detta sätt, och genom att korsa dessa uppgifter som vi har om de nuvarande Namn på Pitcairn Islands efternamnen med de mest förekommande Namn på Pitcairn Islands efternamnen för hundra eller tvåhundra år sedan, kan vi få en uppfattning om hur Namn på Pitcairn Islands samhälle har förändrats och vilken grad av inverkan som migrationen kan ha haft i ett land som Pitcairn.

 1. Christian (16)
 2. Warren (12)
 3. Young (5)
 4. Brown (5)
 5. Warren-peu (5)
 6. Griffiths (2)
 7. Lupton-christian (1)
 8. Luton-christian (1)
 9. Peu (1)
 10. Jaques (1)
 11. Menzies (1)
 12. Evans (1)
 13. O'keefe (1)


Om du är här är det för att du har bestämt dig för att slå upp de 350 vanligaste efternamnen i Pitcairn. Säkert har du hört talas om några Namn på Pitcairn Island-efternamn, men du kanske blir förvånad över att se efternamn i den här listan som du inte visste var så vanliga i ett land som Pitcairn. I den här listan har vi helt uppdaterad statistisk information om de vanligaste efternamnen bland Namn på Pitcairn Island, så om du letar efter information om huruvida ditt efternamn skulle sticka ut i Pitcairn, så varnar vi dig för att om det inte finns med i den här listan, ja, ditt efternamn skulle vara något ovanligt i Namn på Pitcairn Islandländer . Men om ditt efternamn finns med bland dessa 350 efternamn är vi rädda att du måste sticka ut med andra egenskaper, eftersom du kommer att vara ganska vanlig när det gäller efternamn för Namn på Pitcairn Island

De vanligaste efternamnen för Namn på Pitcairn Island

På samma sätt är det intressant att försöka ta reda på vilka aktuella uppgifter som finns om de mest använda efternamnen i de länder som gränsar till Pitcairn, och om de har några gemensamma efternamn eller om sammanträffandena tvärtom är minimala eller obefintliga. På detta sätt kan vi gissa vilken typ av förbindelser Pitcairn har med sina grannländer och om det har funnits rörlighet mellan länderna eller inte. Som du ser kan några enkla statistiska uppgifter om efternamn i Pitcairn ge mycket mer information än vad som kan tyckas vid första anblicken.

Har du blivit överraskad av något av dessa Namn på Pitcairn Island Efternamn?

Vad tycker du? Har du redan sett i denna lista över 350 efternamn från Pitcairn några som fångat din uppmärksamhet? Har du missat något efternamn som du trodde var mycket vanligt i Pitcairn, men som ändå har visat sig inte finnas med på listan? Om du fortsätter att söka i andra länder kommer du säkert att hitta det där efternamnet som du trodde var Namn på Pitcairn Island och som visar sig vara vanligare i ett annat land än Pitcairn. Ibland överraskar uppgifterna oss, men det är det som uppmuntrar oss att vilja veta mer om efternamn och om orsakerna till varför de 350 vanligaste Namn på Pitcairn Island-efternamnen är de som presenteras i den här listan och inte andra. Vi uppmuntrar dig att fortsätta din forskning.


Namn på Pitcairn Island Efternamn, globalsurnames.com, 2023

https://globalsurnames.com/sv/pn