Efternamn álamoAtt veta mer om álamo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet álamo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet álamo.

álamo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller álamo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet álamo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet álamo

Visa karta över efternamnet álamo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest álamo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet álamo, så att vi kan få exakt information om alla álamo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån álamo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med álamo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om álamo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest álamo i världen

 1. Spanien Spanien (87)
 2. Puerto Rico Puerto Rico (4)
 3. Portugal Portugal (4)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 5. Argentina Argentina (2)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Chile Chile (2)
 8. Mexiko Mexiko (2)
 9. Peru Peru (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Costa Rica Costa Rica (1)
 12. Kuba Kuba (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. Panama Panama (1)
 15. Slovenien Slovenien (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest álamo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med álamo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där álamo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder álamo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet álamo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet álamo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande álamo.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet álamo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till álamo som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Alamo
 2. Alaimo
 3. Alam
 4. Alama
 5. Alami
 6. Alano
 7. Alemo
 8. Alimo
 9. Allam
 10. Almo
 11. Alomo
 12. Ahlam
 13. Ahlame
 14. Allami
 15. A lami
 16. Aalam
 17. Alhamo
 18. Aallam
 19. Ahlem
 20. Ahlm
 21. Ahlum
 22. Aileme
 23. Alain
 24. Alaino
 25. Alamia
 26. Alan
 27. Alani
 28. Alayon
 29. Aleama
 30. Alem
 31. Aleme
 32. Alemi
 33. Alemu
 34. Alhama
 35. Alim
 36. Alimi
 37. Allain
 38. Allan
 39. Allana
 40. Allane