Efternamn álvaroAtt veta mer om álvaro efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet álvaro ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet álvaro.

álvaro efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller álvaro, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet álvaro är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet álvaro

Visa karta över efternamnet álvaro

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest álvaro i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet álvaro, så att vi kan få exakt information om alla álvaro som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån álvaro efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med álvaro efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om álvaro är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest álvaro i världen

 1. Angola Angola (5521)
 2. Portugal Portugal (359)
 3. Spanien Spanien (126)
 4. Brasilien Brasilien (28)
 5. Ecuador Ecuador (5)
 6. Chile Chile (3)
 7. England England (3)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 9. Mexiko Mexiko (2)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Kap Verde Kap Verde (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Danmark Danmark (1)
 15. Ekvatorialguinea Ekvatorialguinea (1)
 16. Moçambique Moçambique (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest álvaro runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med álvaro efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där álvaro är det vanligaste efternamnet och i vilka länder álvaro är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet álvaro har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till álvaro som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet álvaro kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till álvaro ha uppstått, som vi kan se.

 1. Alvaro
 2. álvarez
 3. álvares
 4. Albaro
 5. Alfaro
 6. Alvar
 7. Alvara
 8. Alvardo
 9. Alvare
 10. Alvari
 11. Alvario
 12. Alvero
 13. Alvard
 14. Ahlvers
 15. Alabro
 16. Alavar
 17. Albar
 18. Albari
 19. Albars
 20. Albart
 21. Albero
 22. Albro
 23. Alfar
 24. Alfara
 25. Alfard
 26. Alfero
 27. Allevard
 28. Alvarado
 29. Alvaran
 30. Alvarde
 31. Alvaredo
 32. Alvares
 33. Alvarez
 34. Alvarin
 35. Alvear
 36. Alver
 37. Alvera
 38. Alverd
 39. Alveri
 40. Alverio