Efternamn AalbersAtt veta mer om Aalbers efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalbers ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalbers.

Aalbers efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalbers, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalbers är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalbers

Visa karta över efternamnet Aalbers

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalbers i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalbers, så att vi kan få exakt information om alla Aalbers som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalbers efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalbers efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalbers är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalbers i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (2558)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (585)
 3. Kanada Kanada (162)
 4. Sydafrika Sydafrika (69)
 5. Tyskland Tyskland (57)
 6. Australien Australien (41)
 7. Nya Zeeland Nya Zeeland (21)
 8. Belgien Belgien (17)
 9. Sverige Sverige (9)
 10. Spanien Spanien (7)
 11. England England (2)
 12. Italien Italien (2)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Vitryssland Vitryssland (1)
 15. Schweiz Schweiz (1)
 16. Danmark Danmark (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Skottland Skottland (1)
 19. Indien Indien (1)
 20. Luxemburg Luxemburg (1)
 21. Moldavien Moldavien (1)
 22. Mexiko Mexiko (1)
 23. Ryssland Ryssland (1)
 24. Slovakien Slovakien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalbers runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalbers efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalbers är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalbers är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aalbers genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalbers. Detta beror på att efternamnet Aalbers ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aalbers när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aalbers.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aalbers har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aalbers som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aalbers kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aalbers ha uppstått, som vi kan se.

 1. Albers
 2. Aelbers
 3. Ahlberg
 4. Ahlvers
 5. Albars
 6. Alber
 7. Albera
 8. Alberas
 9. Alberg
 10. Alberi
 11. Albero
 12. Albert
 13. Alberts
 14. Albery
 15. Albors
 16. Alfers
 17. Allbert
 18. Allbery
 19. Alpers
 20. Alvers
 21. Aalborg
 22. Alberis
 23. Ahlborn
 24. Alaber
 25. Alabern
 26. Alabert
 27. Albar
 28. Albares
 29. Albari
 30. Albaro
 31. Albart
 32. Albear
 33. Albeart
 34. Albeira
 35. Alberca
 36. Alberch
 37. Alberda
 38. Alberdi
 39. Alberga
 40. Alberge