Efternamn AalborgAtt veta mer om Aalborg efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalborg ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalborg.

Aalborg efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalborg, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalborg är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalborg

Visa karta över efternamnet Aalborg

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalborg i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalborg, så att vi kan få exakt information om alla Aalborg som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalborg efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalborg efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalborg är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalborg i världen

 1. Danmark Danmark (131)
 2. Norge Norge (129)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (63)
 4. Kanada Kanada (10)
 5. Sverige Sverige (5)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalborg runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalborg efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalborg är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalborg är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aalborg genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalborg. Detta beror på att efternamnet Aalborg ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aalborg har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aalborg som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aalborg eller något av de liknande efternamnen till Aalborg kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aalborg har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aalborg, men med en gemensam rot.

 1. Aalbers
 2. Ahlberg
 3. Ahlborn
 4. Alberg
 5. Albor
 6. Albora
 7. Albore
 8. Albori
 9. Alborn
 10. Albors
 11. Albort
 12. Ailport
 13. Alabor
 14. Alabort
 15. Albar
 16. Albari
 17. Albaro
 18. Albars
 19. Albart
 20. Alber
 21. Albera
 22. Alberga
 23. Alberge
 24. Albergo
 25. Alberi
 26. Albero
 27. Albers
 28. Albert
 29. Albery
 30. Albir
 31. Albira
 32. Alborch
 33. Albores
 34. Alborez
 35. Alborja
 36. Alborna
 37. Alborta
 38. Albro
 39. Albury
 40. Alford