Efternamn álvesAtt veta mer om álves efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet álves ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet álves.

álves efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller álves, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet álves är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet álves

Visa karta över efternamnet álves

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest álves i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet álves, så att vi kan få exakt information om alla álves som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån álves efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med álves efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om álves är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest álves i världen

 1. Angola Angola (4)
 2. Brasilien Brasilien (3)
 3. Argentina Argentina (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest álves runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med álves efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där álves är det vanligaste efternamnet och i vilka länder álves är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet álves när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande álves.

 1. Alves
 2. Alaves
 3. Albes
 4. Alfes
 5. Alives
 6. Alvas
 7. Alvez
 8. Alvis
 9. Alpes
 10. Aalfs
 11. Alabes
 12. Alavez
 13. Albas
 14. Albeg
 15. Albesa
 16. Albez
 17. Albis
 18. Albos
 19. Albus
 20. Alfos
 21. Alibes
 22. Alivesi
 23. Alofs
 24. Alps
 25. Alvaz
 26. Alvego
 27. Alvisi
 28. Alviso
 29. Alviz
 30. Alfeus
 31. Albys
 32. Alvaez
 33. Alvius
 34. Albesi
 35. Albages
 36. Albasi
 37. Albeck
 38. Albescu
 39. Albeza
 40. Albezo