Efternamn åsheimAtt veta mer om åsheim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åsheim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åsheim.

åsheim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åsheim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åsheim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åsheim

Visa karta över efternamnet åsheim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åsheim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åsheim, så att vi kan få exakt information om alla åsheim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åsheim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åsheim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åsheim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åsheim i världen

 1. Norge Norge (955)
 2. Sverige Sverige (37)
 3. Danmark Danmark (1)
 4. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åsheim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åsheim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åsheim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åsheim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet åsheim när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande åsheim.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åsheim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åsheim som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aasheim
 2. Asheim
 3. Achim
 4. Ahkim
 5. Aschim
 6. Ashen
 7. Asim
 8. Aussem
 9. Achem
 10. Asem
 11. Ashena
 12. Akhim
 13. Assem
 14. Ashene
 15. Ashwin
 16. Askem
 17. Aasen
 18. Achen
 19. Achin
 20. Aghemo
 21. Ahsain
 22. Ahsam
 23. Ahsen
 24. Aichen
 25. Aisne
 26. Asam
 27. Asami
 28. Asani
 29. Ascain
 30. Ascham
 31. Asen
 32. Asiain
 33. Asien
 34. Asin
 35. Asini
 36. Askain
 37. Askam
 38. Asken
 39. Askham
 40. Askin