Efternamn AasheimAtt veta mer om Aasheim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aasheim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aasheim.

Aasheim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aasheim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aasheim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aasheim

Visa karta över efternamnet Aasheim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aasheim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aasheim, så att vi kan få exakt information om alla Aasheim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aasheim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aasheim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aasheim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aasheim i världen

 1. Norge Norge (1624)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (240)
 3. Sverige Sverige (14)
 4. Schweiz Schweiz (3)
 5. England England (3)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Danmark Danmark (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Lettland Lettland (1)
 12. Nederländerna Nederländerna (1)
 13. Filippinerna Filippinerna (1)
 14. Ryssland Ryssland (1)
 15. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aasheim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aasheim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aasheim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aasheim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aasheim. Detta beror på att efternamnet Aasheim ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aasheim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aasheim som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Asheim
 2. åsheim
 3. Aasen
 4. Achim
 5. Ahkim
 6. Aschim
 7. Ashen
 8. Asim
 9. Aussem
 10. Achem
 11. Asem
 12. Ashena
 13. Akhim
 14. Assem
 15. Aachen
 16. Ashene
 17. Ashwin
 18. Askem
 19. Achen
 20. Achin
 21. Aghemo
 22. Ahsain
 23. Ahsam
 24. Ahsen
 25. Aichen
 26. Aisne
 27. Asam
 28. Asami
 29. Asani
 30. Ascain
 31. Ascham
 32. Asen
 33. Asiain
 34. Asien
 35. Asin
 36. Asini
 37. Askain
 38. Askam
 39. Asken
 40. Askham