Efternamn AachenAtt veta mer om Aachen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aachen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aachen.

Aachen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aachen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aachen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aachen

Visa karta över efternamnet Aachen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aachen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aachen, så att vi kan få exakt information om alla Aachen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aachen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aachen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aachen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aachen i världen

 1. Tyskland Tyskland (40)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 3. Belgien Belgien (4)
 4. Kina Kina (3)
 5. Indien Indien (3)
 6. Luxemburg Luxemburg (1)
 7. Nederländerna Nederländerna (1)
 8. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aachen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aachen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aachen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aachen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aachen genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aachen. Detta beror på att efternamnet Aachen ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aachen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aachen.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aachen kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aachen ha uppstått, som vi kan se.

 1. Achen
 2. Aichen
 3. Aychen
 4. Auchen
 5. Aasen
 6. Acen
 7. Achan
 8. Achin
 9. Achon
 10. Acien
 11. Acken
 12. Aichan
 13. Aicken
 14. Ashen
 15. Aizhen
 16. Achem
 17. Accen
 18. Aasheim
 19. Acain
 20. Acan
 21. Accin
 22. Accion
 23. Achim
 24. Acin
 25. Acion
 26. Ackon
 27. Acon
 28. Agen
 29. Aggen
 30. Ahcan
 31. Ahsen
 32. Aiken
 33. Aizen
 34. Aken
 35. Aquien
 36. Ascain
 37. Ascham
 38. Aschim
 39. Ascon
 40. Asen