Efternamn åslundAtt veta mer om åslund efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åslund ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åslund.

åslund efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åslund, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åslund är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åslund

Visa karta över efternamnet åslund

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åslund i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åslund, så att vi kan få exakt information om alla åslund som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åslund efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åslund efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åslund är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åslund i världen

 1. Sverige Sverige (2350)
 2. Norge Norge (120)
 3. Tyskland Tyskland (7)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Frankrike Frankrike (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åslund runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åslund efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åslund är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åslund är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som åslund. Detta beror på att efternamnet åslund ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åslund har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åslund som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet åslund eller något av de liknande efternamnen till åslund kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åslund har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åslund, men med en gemensam rot.

 1. Aasland
 2. Aslun
 3. Ausland
 4. Ackland
 5. Acland
 6. Aislan
 7. Ajluni
 8. Akeland
 9. Ashland
 10. Askland
 11. Aslan
 12. Aslani
 13. Aslin
 14. Aslyn
 15. Aukland
 16. Aisling
 17. Aslina
 18. Aslen
 19. Asling
 20. Aslum
 21. Acklen
 22. Acklin
 23. Aclan
 24. Agelan
 25. Agulin
 26. Ajlouny
 27. Ashlin
 28. Ashline
 29. Asilona
 30. Askeland
 31. Aslam
 32. Aslami
 33. Aslanov
 34. Asllani
 35. Assalini
 36. Assalone
 37. Asselen
 38. Asselin
 39. Asseline
 40. Auckland