Efternamn AaenAtt veta mer om Aaen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaen.

Aaen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaen

Visa karta över efternamnet Aaen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaen, så att vi kan få exakt information om alla Aaen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaen i världen

 1. Danmark Danmark (678)
 2. Norge Norge (181)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (58)
 4. Skottland Skottland (10)
 5. Sverige Sverige (9)
 6. Kanada Kanada (6)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Finland Finland (4)
 9. England England (4)
 10. Brasilien Brasilien (3)
 11. Tyskland Tyskland (3)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Färöarna Färöarna (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Indien Indien (1)
 18. Iran Iran (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaen. Detta beror på att efternamnet Aaen ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaen.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaen som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Auen
 2. Ayen
 3. Aanei
 4. Aem
 5. Ahem
 6. Ahin
 7. Ahn
 8. Ahon
 9. Ahun
 10. Ain
 11. Ameh
 12. Amey
 13. An
 14. Anae
 15. Ane
 16. Anea
 17. Anei
 18. Aneu
 19. Aney
 20. Ann
 21. Aon
 22. Aoun
 23. Aun
 24. Awan
 25. Ayan
 26. Ayeni
 27. Ayon
 28. Ame
 29. Ayena
 30. Awene
 31. Aam
 32. Aneo
 33. Aiin
 34. Awin
 35. Ahaim
 36. Aham
 37. Ahayan
 38. Aheim
 39. Ahina
 40. Ahne