Efternamn AaneiAtt veta mer om Aanei efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aanei ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aanei.

Aanei efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aanei, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aanei är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aanei

Visa karta över efternamnet Aanei

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aanei i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aanei, så att vi kan få exakt information om alla Aanei som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aanei efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aanei efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aanei är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aanei i världen

 1. Rumänien Rumänien (812)
 2. Spanien Spanien (30)
 3. England England (5)
 4. Kanada Kanada (4)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Danmark Danmark (1)
 8. Irland Irland (1)
 9. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aanei runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aanei efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aanei är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aanei är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aanei genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aanei när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aanei.

Att avgöra om efternamnet Aanei eller något av de liknande efternamnen till Aanei kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aanei har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aanei, men med en gemensam rot.

 1. Anei
 2. Ahne
 3. Ahnee
 4. Aiani
 5. Aine
 6. Aini
 7. Aioanei
 8. Ane
 9. Anea
 10. Aneu
 11. Aney
 12. Ani
 13. Anne
 14. Anney
 15. Anni
 16. Anyi
 17. Aune
 18. Auney
 19. Ayani
 20. Ayne
 21. Aimei
 22. Anai
 23. Ayane
 24. Ayni
 25. Aaen
 26. Aanyu
 27. Aneo
 28. Ahane
 29. Aiane
 30. Annii
 31. Aem
 32. Aheim
 33. Ahem
 34. Ahn
 35. Aiano
 36. Aime
 37. Aimi
 38. Ain
 39. Aina
 40. Aino