Efternamn AageAtt veta mer om Aage efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aage ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aage.

Aage efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aage, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aage är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aage

Visa karta över efternamnet Aage

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aage i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aage, så att vi kan få exakt information om alla Aage som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aage efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aage efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aage är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aage i världen

 1. Indien Indien (497)
 2. Irak Irak (115)
 3. Danmark Danmark (86)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 5. Norge Norge (4)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. England England (1)
 9. Island Island (1)
 10. Kenya Kenya (1)
 11. Sydkorea Sydkorea (1)
 12. Nigeria Nigeria (1)
 13. Syrien Syrien (1)
 14. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aage runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aage efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aage är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aage är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aage när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aage.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aage har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aage som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aage kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aage ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aase
 2. Age
 3. Agge
 4. Aige
 5. Auge
 6. Aago
 7. Ayge
 8. Aas
 9. Aaz
 10. Ace
 11. Acee
 12. Ache
 13. Aga
 14. Agea
 15. Agee
 16. Ageo
 17. Agey
 18. Aggs
 19. Agi
 20. Agie
 21. Ago
 22. Agu
 23. Ague
 24. Agy
 25. Aice
 26. Aigi
 27. Aigue
 28. Aise
 29. Ake
 30. Akee
 31. Ashe
 32. Aske
 33. Asse
 34. Auce
 35. Aug
 36. Auga
 37. Aughe
 38. Augue
 39. Auke
 40. Ause