Efternamn AakkiAtt veta mer om Aakki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aakki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aakki.

Aakki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aakki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aakki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aakki

Visa karta över efternamnet Aakki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aakki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aakki, så att vi kan få exakt information om alla Aakki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aakki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aakki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aakki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aakki i världen

 1. Spanien Spanien (27)
 2. Marocko Marocko (9)
 3. Indien Indien (8)
 4. Belgien Belgien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aakki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aakki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aakki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aakki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aakki när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aakki.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aakki kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aakki ha uppstått, som vi kan se.

 1. Akki
 2. Akai
 3. Akhi
 4. Aki
 5. Akka
 6. Akoi
 7. Akui
 8. Aoki
 9. Akku
 10. Auzki
 11. Ayaki
 12. Aack
 13. Ah-ki
 14. Akwi
 15. Aski
 16. Aage
 17. Aakcha
 18. Aas
 19. Aase
 20. Aaz
 21. Achi
 22. Ack
 23. Ackah
 24. Ackey
 25. Acks
 26. Aek
 27. Agahi
 28. Agi
 29. Agui
 30. Agyei
 31. Ahaik
 32. Ahauzi
 33. Aiachi
 34. Aiazzi
 35. Aichi
 36. Aici
 37. Aigi
 38. Aikey
 39. Aissi
 40. Ajayhi