Efternamn AaliyahAtt veta mer om Aaliyah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaliyah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaliyah.

Aaliyah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaliyah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaliyah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaliyah

Visa karta över efternamnet Aaliyah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaliyah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaliyah, så att vi kan få exakt information om alla Aaliyah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaliyah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaliyah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaliyah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaliyah i världen

 1. Brasilien Brasilien (4)
 2. Uganda Uganda (4)
 3. England England (3)
 4. Kenya Kenya (3)
 5. Botswana Botswana (1)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Malaysia Malaysia (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaliyah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaliyah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaliyah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaliyah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaliyah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaliyah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaliyah.

Att avgöra om efternamnet Aaliyah eller något av de liknande efternamnen till Aaliyah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aaliyah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aaliyah, men med en gemensam rot.

 1. Aliya
 2. Alyah
 3. Aliuah
 4. Auliya
 5. Ailhiyah
 6. Aali
 7. Aalla
 8. Alaya
 9. Alia
 10. Aliau
 11. Allah
 12. Allia
 13. Aluya
 14. Aulia
 15. Aliyu
 16. Alya
 17. Alih
 18. Aliwa
 19. Allaya
 20. Aleya
 21. Aloya
 22. Ahleh
 23. Aiala
 24. Ailey
 25. Ailly
 26. Ala
 27. Alai
 28. Alao
 29. Alau
 30. Alay
 31. Alayo
 32. Alea
 33. Aley
 34. Aleye
 35. Ali
 36. Alie
 37. Alio
 38. Aliou
 39. Alioua
 40. Alioui