Efternamn AamarAtt veta mer om Aamar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamar.

Aamar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamar

Visa karta över efternamnet Aamar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamar, så att vi kan få exakt information om alla Aamar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamar i världen

 1. Marocko Marocko (579)
 2. Israel Israel (412)
 3. Mauretanien Mauretanien (353)
 4. Pakistan Pakistan (250)
 5. Iran Iran (149)
 6. Spanien Spanien (21)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 8. Indien Indien (9)
 9. Algeriet Algeriet (8)
 10. England England (7)
 11. Jordanien Jordanien (5)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 13. Georgien Georgien (4)
 14. Sverige Sverige (3)
 15. Bulgarien Bulgarien (1)
 16. Brasilien Brasilien (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Grekland Grekland (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Palau Palau (1)
 22. Serbien Serbien (1)
 23. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 24. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aamar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamar.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aamar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aamar ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aamara
 2. Aamer
 3. Aamir
 4. Aimar
 5. Amar
 6. Ammar
 7. Aomar
 8. Aymar
 9. Ahmar
 10. Aemar
 11. Anmar
 12. Ahammar
 13. Ahmer
 14. Aimara
 15. Aimari
 16. Amara
 17. Amare
 18. Amari
 19. Amaro
 20. Amaru
 21. Amary
 22. Amear
 23. Amer
 24. Amiar
 25. Amir
 26. Ammari
 27. Ammer
 28. Ammor
 29. Amor
 30. Amr
 31. Anar
 32. Anwar
 33. Aumary
 34. Aumer
 35. Aymara
 36. Aymari
 37. Aymer
 38. Anuar
 39. Anoar
 40. Ammara