Efternamn AamaraAtt veta mer om Aamara efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamara ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamara.

Aamara efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamara, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamara är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamara

Visa karta över efternamnet Aamara

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamara i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamara, så att vi kan få exakt information om alla Aamara som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamara efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamara efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamara är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamara i världen

 1. Marocko Marocko (647)
 2. Liberia Liberia (6)
 3. Spanien Spanien (5)
 4. Algeriet Algeriet (4)
 5. Frankrike Frankrike (4)
 6. Indien Indien (4)
 7. Belgien Belgien (2)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamara runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamara efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamara är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamara är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aamara genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aamara. Detta beror på att efternamnet Aamara ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamara när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamara.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aamara har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aamara som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aamara kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aamara ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aamar
 2. Aimara
 3. Amara
 4. Aymara
 5. Ammara
 6. Aamer
 7. Aamir
 8. Aimar
 9. Aimari
 10. Amar
 11. Amare
 12. Amari
 13. Amaro
 14. Amaru
 15. Amary
 16. Amayra
 17. Amira
 18. Ammar
 19. Ammari
 20. Amora
 21. Aomar
 22. Aumary
 23. Aymar
 24. Aymari
 25. Anara
 26. Amra
 27. Anayara
 28. Ahmar
 29. Ainara
 30. Aynara
 31. Aemar
 32. Amaria
 33. Amaray
 34. Anmar
 35. Aomari
 36. Ahammar
 37. Ahamri
 38. Ahmer
 39. Amarie
 40. Amaury