Efternamn AaouadAtt veta mer om Aaouad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaouad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaouad.

Aaouad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaouad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaouad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaouad

Visa karta över efternamnet Aaouad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaouad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaouad, så att vi kan få exakt information om alla Aaouad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaouad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaouad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaouad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaouad i världen

 1. Marocko Marocko (238)
 2. Spanien Spanien (17)
 3. Belgien Belgien (2)
 4. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaouad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaouad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaouad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaouad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaouad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaouad. Detta beror på att efternamnet Aaouad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaouad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaouad.

 1. Aouad
 2. Aouadi
 3. Aaad
 4. Adoua
 5. Auad
 6. Aoued
 7. Adou
 8. Adua
 9. Ahad
 10. Aiad
 11. Aoude
 12. Atou
 13. Aud
 14. Awad
 15. Awood
 16. Awwad
 17. Ayad
 18. Ayud
 19. Ayyad
 20. Aued
 21. Auat
 22. Ahued
 23. Ahouti
 24. Ayoade
 25. Atahua
 26. Ahead
 27. Ataoui
 28. Aouida
 29. Aouda
 30. Atoui
 31. Adoui
 32. Aouadia
 33. Ada
 34. Adao
 35. Adau
 36. Adaway
 37. Aday
 38. Adaya
 39. Adda
 40. Addae