Efternamn AaadAtt veta mer om Aaad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaad.

Aaad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaad

Visa karta över efternamnet Aaad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaad, så att vi kan få exakt information om alla Aaad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaad i världen

 1. Thailand Thailand (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaad som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Ahad
 2. Aiad
 3. Awad
 4. Ayad
 5. Auad
 6. Aaouad
 7. Ada
 8. Adao
 9. Adau
 10. Aday
 11. Ahadi
 12. Aid
 13. Aouad
 14. Ata
 15. Atay
 16. Aud
 17. Awada
 18. Awwad
 19. Ayada
 20. Ayadi
 21. Ayat
 22. Ayd
 23. Ayed
 24. Ayud
 25. Ayyad
 26. Aued
 27. Auat
 28. Ad
 29. Ayid
 30. Adah
 31. Adai
 32. Awat
 33. Atai
 34. Awadh
 35. Aati
 36. Aat
 37. Aaddi
 38. Atao
 39. Ahead
 40. Ahed