Efternamn AatAtt veta mer om Aat efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aat ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aat.

Aat efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aat, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aat är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aat

Visa karta över efternamnet Aat

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aat i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aat, så att vi kan få exakt information om alla Aat som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aat efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aat efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aat är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aat i världen

 1. Indonesien Indonesien (563)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (557)
 3. Irak Irak (157)
 4. Marocko Marocko (136)
 5. Malaysia Malaysia (47)
 6. Pakistan Pakistan (5)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Indien Indien (3)
 10. Nigeria Nigeria (3)
 11. Filippinerna Filippinerna (3)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. Jemen Jemen (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. Iran Iran (1)
 17. Singapore Singapore (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aat runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aat efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aat är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aat är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aat när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aat.

Att avgöra om efternamnet Aat eller något av de liknande efternamnen till Aat kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aat har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aat, men med en gemensam rot.

 1. Ait
 2. At
 3. Ayat
 4. Auat
 5. Awat
 6. Aati
 7. Ayt
 8. Att
 9. Ada
 10. Adao
 11. Adau
 12. Aday
 13. Ade
 14. Adi
 15. Ado
 16. Adu
 17. Ady
 18. Ahad
 19. Aiad
 20. Aid
 21. Aita
 22. Aito
 23. Ata
 24. Atay
 25. Ath
 26. Ati
 27. Ato
 28. Atta
 29. Atti
 30. Atto
 31. Atty
 32. Aty
 33. Aud
 34. Auta
 35. Aute
 36. Auth
 37. Auto
 38. Auty
 39. Awad
 40. Awati