Efternamn AatiAtt veta mer om Aati efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aati ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aati.

Aati efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aati, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aati är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aati

Visa karta över efternamnet Aati

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aati i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aati, så att vi kan få exakt information om alla Aati som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aati efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aati efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aati är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aati i världen

 1. Irak Irak (13991)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (398)
 3. Marocko Marocko (239)
 4. Jemen Jemen (216)
 5. Indien Indien (49)
 6. Tunisien Tunisien (19)
 7. Nigeria Nigeria (8)
 8. Nya Zeeland Nya Zeeland (8)
 9. Nederländerna Nederländerna (5)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 11. Egypten Egypten (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Kanada Kanada (3)
 14. Algeriet Algeriet (3)
 15. Pakistan Pakistan (3)
 16. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 17. Indonesien Indonesien (2)
 18. Israel Israel (2)
 19. Afghanistan Afghanistan (1)
 20. Australien Australien (1)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Spanien Spanien (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Frankrike Frankrike (1)
 25. Jordanien Jordanien (1)
 26. Kiribati Kiribati (1)
 27. Libyen Libyen (1)
 28. Mauretanien Mauretanien (1)
 29. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aati runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aati efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aati är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aati är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aati har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aati som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aati kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aati ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aati eller något av de liknande efternamnen till Aati kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aati har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aati, men med en gemensam rot.

 1. Ati
 2. Atti
 3. Awati
 4. Aiti
 5. Aat
 6. Ayati
 7. Addi
 8. Adi
 9. Adui
 10. Ahadi
 11. Aidi
 12. Ait
 13. Aita
 14. Aito
 15. At
 16. Ata
 17. Ath
 18. Atia
 19. Ato
 20. Atta
 21. Attia
 22. Attie
 23. Atto
 24. Atty
 25. Atwi
 26. Aty
 27. Audi
 28. Auta
 29. Aute
 30. Auth
 31. Autio
 32. Auto
 33. Auty
 34. Ayadi
 35. Ayat
 36. Ayate
 37. Aydi
 38. Ataei
 39. Ate
 40. Aeta