Efternamn AartseAtt veta mer om Aartse efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aartse ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aartse.

Aartse efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aartse, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aartse är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aartse

Visa karta över efternamnet Aartse

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aartse i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aartse, så att vi kan få exakt information om alla Aartse som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aartse efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aartse efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aartse är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aartse i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (126)
 2. Belgien Belgien (2)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aartse runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aartse efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aartse är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aartse är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aartse genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Aarts
 2. Aartsen
 3. Aerts
 4. Aertsen
 5. Artese
 6. Arts
 7. Artze
 8. Artsu
 9. Artsen
 10. Artsy
 11. Aardsma
 12. Aertz
 13. Aiartza
 14. Ards
 15. Arretxe
 16. Artas
 17. Artasa
 18. Artaso
 19. Arteg
 20. Artes
 21. Artesa
 22. Artesi
 23. Arteso
 24. Artice
 25. Arties
 26. Artis
 27. Artiso
 28. Artist
 29. Artiz
 30. Artos
 31. Artus
 32. Artusa
 33. Artusi
 34. Artuso
 35. Artuz
 36. Artz
 37. Artzer
 38. Artzt
 39. Artza
 40. Aretxe