Efternamn AartsenAtt veta mer om Aartsen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aartsen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aartsen.

Aartsen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aartsen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aartsen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aartsen

Visa karta över efternamnet Aartsen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aartsen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aartsen, så att vi kan få exakt information om alla Aartsen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aartsen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aartsen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aartsen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aartsen i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (1202)
 2. Belgien Belgien (30)
 3. England England (26)
 4. Australien Australien (22)
 5. Kanada Kanada (22)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (17)
 7. Finland Finland (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Frankrike Frankrike (2)
 10. Danmark Danmark (1)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 14. Filippinerna Filippinerna (1)
 15. Sverige Sverige (1)
 16. Thailand Thailand (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aartsen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aartsen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aartsen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aartsen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aartsen genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aartsen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aartsen.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aartsen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aartsen som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aertsen
 2. Artsen
 3. Aartse
 4. Aarts
 5. Aertson
 6. Aertsens
 7. Aardsma
 8. Aerts
 9. Arteg
 10. Artes
 11. Artese
 12. Arties
 13. Artison
 14. Arts
 15. Artzer
 16. Artze
 17. Artsu
 18. Artesan
 19. Aarthus
 20. Artsy
 21. Aertz
 22. Aiartza
 23. Arades
 24. Ardes
 25. Ardison
 26. Ards
 27. Arduser
 28. Arotzena
 29. Arretxe
 30. Arretxea
 31. Artach
 32. Artaiz
 33. Artajo
 34. Artas
 35. Artasa
 36. Artaso
 37. Artasona
 38. Artauz
 39. Artaza
 40. Artazo