Efternamn AasirAtt veta mer om Aasir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aasir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aasir.

Aasir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aasir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aasir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aasir

Visa karta över efternamnet Aasir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aasir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aasir, så att vi kan få exakt information om alla Aasir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aasir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aasir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aasir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aasir i världen

 1. Sri Lanka Sri Lanka (512)
 2. Indien Indien (55)
 3. Pakistan Pakistan (23)
 4. Egypten Egypten (4)
 5. Nigeria Nigeria (4)
 6. Indonesien Indonesien (1)
 7. Sydkorea Sydkorea (1)
 8. Maldiverna Maldiverna (1)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 10. Sverige Sverige (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aasir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aasir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aasir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aasir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aasir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aasir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aasir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aasir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aasir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aasir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aasir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Asir
 2. Assir
 3. Aaker
 4. Achir
 5. Aguir
 6. Ajhir
 7. Aser
 8. Asire
 9. Asiri
 10. Assar
 11. Asser
 12. Assier
 13. Assire
 14. Assor
 15. Asur
 16. Ausiro
 17. Ayser
 18. Azhir
 19. Azir
 20. Asier
 21. Agir
 22. Ashir
 23. Ayasr
 24. Akhir
 25. Assiri
 26. Asar
 27. Akir
 28. Ajir
 29. Assur
 30. Aakre
 31. Acar
 32. Acarie
 33. Aceiro
 34. Acer
 35. Achar
 36. Acher
 37. Achor
 38. Aciar
 39. Acier
 40. Aciro