Efternamn AbarrateguiAtt veta mer om Abarrategui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarrategui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarrategui.

Abarrategui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarrategui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarrategui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarrategui

Visa karta över efternamnet Abarrategui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarrategui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarrategui, så att vi kan få exakt information om alla Abarrategui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarrategui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarrategui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarrategui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarrategui i världen

 1. Spanien Spanien (265)
 2. Argentina Argentina (145)
 3. Frankrike Frankrike (25)
 4. Filippinerna Filippinerna (10)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 6. Kanada Kanada (5)
 7. Venezuela Venezuela (5)
 8. Chile Chile (3)
 9. Mexiko Mexiko (3)
 10. Irland Irland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarrategui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarrategui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarrategui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarrategui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abarrategui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarrategui när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarrategui.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarrategui har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarrategui som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarrategui kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarrategui ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abarrategi
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abreut
 7. Abriat
 8. Apreutesei
 9. Aburtu
 10. Abartzuza
 11. Aburrad
 12. Abratte
 13. Apreotesei
 14. Aberdane
 15. Abrath
 16. Abbriata
 17. Abardia
 18. Abardonado
 19. Abariturioz
 20. Abberton
 21. Aberdeen
 22. Aberdour
 23. Abert
 24. Abertin
 25. Aberton
 26. Aberts
 27. Aberturas
 28. Aberturo
 29. Abrado
 30. Abredo
 31. Abriot
 32. Abrodes
 33. Aburto
 34. Aburton
 35. Apartia
 36. Aperte
 37. Aportela
 38. Aubareda
 39. Aubarede
 40. Aubaret