Efternamn AbbriataAtt veta mer om Abbriata efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbriata ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbriata.

Abbriata efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbriata, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbriata är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbriata

Visa karta över efternamnet Abbriata

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbriata i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbriata, så att vi kan få exakt information om alla Abbriata som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbriata efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbriata efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbriata är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbriata i världen

 1. Italien Italien (89)
 2. Argentina Argentina (26)
 3. Nederländerna Nederländerna (19)
 4. Brasilien Brasilien (7)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbriata runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbriata efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbriata är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbriata är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbriata genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbriata kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbriata ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abriat
 2. Abritta
 3. Aberrada
 4. Abriot
 5. Aubriot
 6. Abrate
 7. Abrath
 8. Aubriet
 9. Abardia
 10. Abert
 11. Aberte
 12. Aberts
 13. Abrado
 14. Abreut
 15. Aburto
 16. Aporta
 17. Avaritt
 18. Averitt
 19. Averitte
 20. Avriett
 21. Avrit
 22. Avritt
 23. Aburtu
 24. Abradal
 25. Abort
 26. Aburaad
 27. Aburad
 28. Aburrad
 29. Abratte
 30. Afrit
 31. Aberdane
 32. Afriad
 33. Apurada
 34. Aprato
 35. Aberto
 36. Aborto
 37. Afrite
 38. Abarrategi
 39. Abberton
 40. Aberdeen