Efternamn AbdeddaimAtt veta mer om Abdeddaim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeddaim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeddaim.

Abdeddaim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeddaim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeddaim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeddaim

Visa karta över efternamnet Abdeddaim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeddaim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeddaim, så att vi kan få exakt information om alla Abdeddaim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeddaim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeddaim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeddaim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeddaim i världen

 1. Algeriet Algeriet (1387)
 2. Marocko Marocko (1192)
 3. Frankrike Frankrike (15)
 4. Danmark Danmark (11)
 5. Tunisien Tunisien (9)
 6. Spanien Spanien (8)
 7. Kanada Kanada (6)
 8. Tyskland Tyskland (6)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 10. Österrike Österrike (1)
 11. Australien Australien (1)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Schweiz Schweiz (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeddaim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeddaim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeddaim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeddaim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeddaim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeddaim som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdeddaim eller något av de liknande efternamnen till Abdeddaim kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeddaim har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeddaim, men med en gemensam rot.

 1. Abeidatt
 2. Abatedaga
 3. Abidade
 4. Aveduti
 5. Avveduti
 6. Abidat
 7. Abdatt
 8. Abaadoud
 9. Abadito
 10. Aboudaoud
 11. Apted
 12. Aupetit
 13. Avidad
 14. Abu hadid
 15. Abitud
 16. Affaitati
 17. Affatato
 18. Avitud
 19. Affatati