Efternamn AquijeAtt veta mer om Aquije efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aquije ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aquije.

Aquije efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aquije, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aquije är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aquije

Visa karta över efternamnet Aquije

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aquije i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aquije, så att vi kan få exakt information om alla Aquije som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aquije efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aquije efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aquije är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aquije i världen

 1. Peru Peru (4796)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (124)
 3. Spanien Spanien (31)
 4. Venezuela Venezuela (27)
 5. Chile Chile (19)
 6. Brasilien Brasilien (11)
 7. Ecuador Ecuador (9)
 8. Kanada Kanada (4)
 9. Australien Australien (3)
 10. Argentina Argentina (2)
 11. Bolivia Bolivia (2)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. Italien Italien (1)
 14. Panama Panama (1)
 15. Rumänien Rumänien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aquije runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aquije efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aquije är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aquije är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aquije när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aquije.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aquije kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aquije ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aquise
 2. Aquize
 3. Aquiso
 4. Aquizu
 5. Azuaje
 6. Aquiza
 7. Aquias
 8. Asuaje
 9. Aquique
 10. Aguis
 11. Aguiso
 12. Aguiza
 13. Aguja
 14. Aqueche
 15. Azize
 16. Azuce
 17. Aikuij
 18. Asuke
 19. Aquez
 20. Akaike
 21. Aaziz
 22. Acaja
 23. Accius
 24. Acejo
 25. Achig
 26. Achiga
 27. Achik
 28. Ackiss
 29. Agace
 30. Agache
 31. Agaiz
 32. Agic
 33. Agis
 34. Agius
 35. Agoiz
 36. Aguaisa
 37. Aguaiza
 38. Aguas
 39. Aguaza
 40. Aguazo