Efternamn ççAtt veta mer om çç efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet çç ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet çç.

çç efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller çç, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet çç är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet çç

Visa karta över efternamnet çç

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest çç i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet çç, så att vi kan få exakt information om alla çç som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån çç efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med çç efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om çç är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest çç i världen

 1. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest çç runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med çç efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där çç är det vanligaste efternamnet och i vilka länder çç är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet çç när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande çç.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet çç har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till çç som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet çç kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till çç ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet çç eller något av de liknande efternamnen till çç kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet çç har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn çç, men med en gemensam rot.

 1. çay
 2. çi
 3. C
 4. Ca
 5. Caha
 6. Caho
 7. Cahy
 8. Cai
 9. Caia
 10. Caii
 11. Caio
 12. Cao
 13. Cau
 14. Caw
 15. Cay
 16. Caya
 17. Caye
 18. Cayo
 19. Ce
 20. Cea
 21. Cee
 22. Ceh
 23. Cei
 24. Ceo
 25. Cey
 26. Ch
 27. Cha
 28. Chae
 29. Chai
 30. Chao
 31. Chau
 32. Chaw
 33. Chay
 34. Che
 35. Chea
 36. Chee
 37. Cheu
 38. Chew