Efternamn çiAtt veta mer om çi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet çi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet çi.

çi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller çi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet çi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet çi

Visa karta över efternamnet çi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest çi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet çi, så att vi kan få exakt information om alla çi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån çi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med çi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om çi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest çi i världen

 1. Rumänien Rumänien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest çi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med çi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där çi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder çi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som çi. Detta beror på att efternamnet çi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet çi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande çi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet çi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till çi som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet çi eller något av de liknande efternamnen till çi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet çi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn çi, men med en gemensam rot.

 1. Cai
 2. Cei
 3. Chi
 4. Ci
 5. Coi
 6. Cui
 7. çay
 8. çç
 9. Cki
 10. Cii
 11. C
 12. Ca
 13. Caia
 14. Caii
 15. Caio
 16. Cao
 17. Cau
 18. Caw
 19. Cay
 20. Ce
 21. Cea
 22. Cee
 23. Ceh
 24. Ceo
 25. Cey
 26. Ch
 27. Cha
 28. Chai
 29. Che
 30. Chia
 31. Chie
 32. Chih
 33. Chio
 34. Chiu
 35. Cho
 36. Choi
 37. Chu
 38. Chui
 39. Chy
 40. Cia