Efternamn ängelAtt veta mer om ängel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ängel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ängel.

ängel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ängel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ängel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ängel

Visa karta över efternamnet ängel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ängel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ängel, så att vi kan få exakt information om alla ängel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ängel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ängel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ängel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ängel i världen

 1. Brasilien Brasilien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ängel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ängel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ängel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ängel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ängel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ängel som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet ängel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till ängel ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet ängel eller något av de liknande efternamnen till ängel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet ängel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn ängel, men med en gemensam rot.

 1. ángel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. Aingel
 5. Ancel
 6. Angela
 7. Angele
 8. Angeli
 9. Angell
 10. Angeln
 11. Angelo
 12. Angels
 13. Angely
 14. Anghel
 15. Ansel
 16. Angelu
 17. Anxel
 18. Anguel
 19. Angal
 20. Angol
 21. Anjel
 22. Angiel
 23. ángeles
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello