Efternamn ángelAtt veta mer om ángel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ángel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ángel.

ángel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ángel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ángel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ángel

Visa karta över efternamnet ángel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ángel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ángel, så att vi kan få exakt information om alla ángel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ángel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ángel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ángel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ángel i världen

 1. Spanien Spanien (107)
 2. Mexiko Mexiko (76)
 3. Colombia Colombia (73)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 6. Peru Peru (4)
 7. Frankrike Frankrike (3)
 8. Guatemala Guatemala (3)
 9. Panama Panama (3)
 10. El Salvador El Salvador (3)
 11. Venezuela Venezuela (3)
 12. Nicaragua Nicaragua (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Brasilien Brasilien (1)
 16. Chile Chile (1)
 17. Costa Rica Costa Rica (1)
 18. England England (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ángel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ángel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ángel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ángel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som ángel. Detta beror på att efternamnet ángel ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ángel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ángel som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet ángel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till ángel ha uppstått, som vi kan se.

 1. ängel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. ángeles
 5. Aingel
 6. Ancel
 7. Angela
 8. Angele
 9. Angeli
 10. Angell
 11. Angeln
 12. Angelo
 13. Angels
 14. Angely
 15. Anghel
 16. Ansel
 17. Angelu
 18. Anxel
 19. Anguel
 20. Angal
 21. Angol
 22. Anjel
 23. Angiel
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello