Efternamn árabeAtt veta mer om árabe efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet árabe ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet árabe.

árabe efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller árabe, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet árabe är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet árabe

Visa karta över efternamnet árabe

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest árabe i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet árabe, så att vi kan få exakt information om alla árabe som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån árabe efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med árabe efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om árabe är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest árabe i världen

 1. Brasilien Brasilien (11)
 2. Spanien Spanien (5)
 3. Bolivia Bolivia (1)
 4. Chile Chile (1)
 5. Jordanien Jordanien (1)
 6. Mexiko Mexiko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest árabe runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med árabe efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där árabe är det vanligaste efternamnet och i vilka länder árabe är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet árabe genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som árabe. Detta beror på att efternamnet árabe ofta har genomgått mutationer.

 1. Aarabe
 2. Arrabe
 3. Arabe
 4. Aarab
 5. Arab
 6. Arabi
 7. Arabie
 8. Arabo
 9. Arave
 10. Arbe
 11. Aribe
 12. Arrave
 13. Arribe
 14. Arrube
 15. Arube
 16. Araba
 17. Arape
 18. árva
 19. árvai
 20. Arrab
 21. Aierbe
 22. Arabia
 23. Arabio
 24. Arafa
 25. Araib
 26. Arapa
 27. Arapi
 28. Aravi
 29. Arb
 30. Arba
 31. Arbea
 32. Arbee
 33. Arbeo
 34. Arbi
 35. Arbie
 36. Arbo
 37. Areba
 38. Arfe
 39. Arib
 40. Ariba