Efternamn árvaAtt veta mer om árva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet árva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet árva.

árva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller árva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet árva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet árva

Visa karta över efternamnet árva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest árva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet árva, så att vi kan få exakt information om alla árva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån árva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med árva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om árva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest árva i världen

 1. Ungern Ungern (2120)
 2. Slovakien Slovakien (53)
 3. Tjeckien Tjeckien (9)
 4. Rumänien Rumänien (5)
 5. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest árva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med árva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där árva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder árva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet árva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet árva när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande árva.

 1. árvai
 2. Arva
 3. Arba
 4. Arfa
 5. Arpa
 6. Arvai
 7. Arvay
 8. Arvia
 9. árabe
 10. Aarab
 11. Aarif
 12. Arab
 13. Arafa
 14. Arapa
 15. Arave
 16. Aravi
 17. Arb
 18. Arbai
 19. Arbe
 20. Arbea
 21. Arbi
 22. Arbia
 23. Arbo
 24. Areba
 25. Aref
 26. Arfe
 27. Arff
 28. Arib
 29. Ariba
 30. Arif
 31. Arifa
 32. Arive
 33. Arp
 34. Arpe
 35. Arpi
 36. Arpo
 37. Arrave
 38. Arreba
 39. Arriba
 40. Arripa