Efternamn àvilaAtt veta mer om àvila efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet àvila ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet àvila.

àvila efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller àvila, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet àvila är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet àvila

Visa karta över efternamnet àvila

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest àvila i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet àvila, så att vi kan få exakt information om alla àvila som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån àvila efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med àvila efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om àvila är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest àvila i världen

 1. Spanien Spanien (9)
 2. Brasilien Brasilien (8)
 3. Chile Chile (4)
 4. Mexiko Mexiko (4)
 5. Colombia Colombia (3)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 7. Ecuador Ecuador (1)
 8. Filippinerna Filippinerna (1)
 9. Portugal Portugal (1)
 10. Taiwan Taiwan (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest àvila runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med àvila efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där àvila är det vanligaste efternamnet och i vilka länder àvila är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet àvila genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet àvila när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande àvila.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet àvila kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till àvila ha uppstått, som vi kan se.

 1. ávila
 2. Avila
 3. Auvila
 4. Abila
 5. Auvil
 6. Avala
 7. Avilla
 8. Avola
 9. Aviala
 10. Avile
 11. Avilia
 12. ávalo
 13. Abala
 14. Abeilla
 15. Abela
 16. Abella
 17. Abil
 18. Abilla
 19. Abiola
 20. Abla
 21. Abola
 22. Apilia
 23. Apola
 24. Auville
 25. Avalo
 26. Avella
 27. Avial
 28. Avileo
 29. Abilia
 30. Avilio
 31. Abulla
 32. Abile
 33. Avelia
 34. Aviel
 35. Abiala
 36. Apili
 37. Abaela
 38. Abuela
 39. Ahbil
 40. Avel