Efternamn ávaloAtt veta mer om ávalo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ávalo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ávalo.

ávalo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ávalo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ávalo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ávalo

Visa karta över efternamnet ávalo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ávalo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ávalo, så att vi kan få exakt information om alla ávalo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ávalo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ávalo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ávalo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ávalo i världen

 1. Brasilien Brasilien (3)
 2. Colombia Colombia (1)
 3. Spanien Spanien (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ávalo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ávalo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ávalo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ávalo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som ávalo. Detta beror på att efternamnet ávalo ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet ávalo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande ávalo.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ávalo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ávalo som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet ávalo eller något av de liknande efternamnen till ávalo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet ávalo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn ávalo, men med en gemensam rot.

 1. Avalo
 2. ávila
 3. Abalo
 4. Avala
 5. àvila
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abello
 12. Abelo
 13. Abfall
 14. Abial
 15. Ablao
 16. Aboal
 17. Abollo
 18. Abuali
 19. Abuelo
 20. Apollo
 21. Apolo
 22. Auvil
 23. Avalle
 24. Avalli
 25. Avello
 26. Avial
 27. Avila
 28. Avileo
 29. Avola
 30. Avolio
 31. Aphal
 32. Avilio
 33. Aviala
 34. Avile
 35. Auvila
 36. Ablo
 37. Abiala
 38. Abali
 39. Abolo
 40. Apillo