Efternamn AbealAtt veta mer om Abeal efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeal ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeal.

Abeal efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeal, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeal är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeal

Visa karta över efternamnet Abeal

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeal i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeal, så att vi kan få exakt information om alla Abeal som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeal efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeal efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeal är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeal i världen

 1. Spanien Spanien (228)
 2. Nigeria Nigeria (47)
 3. Argentina Argentina (42)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (18)
 5. Brasilien Brasilien (7)
 6. Uruguay Uruguay (6)
 7. Chile Chile (5)
 8. Malaysia Malaysia (5)
 9. Sverige Sverige (3)
 10. Venezuela Venezuela (3)
 11. England England (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Kuba Kuba (1)
 14. Etiopien Etiopien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeal runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeal efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeal är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeal är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeal. Detta beror på att efternamnet Abeal ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeal när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeal.

Att avgöra om efternamnet Abeal eller något av de liknande efternamnen till Abeal kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeal har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeal, men med en gemensam rot.

 1. Abal
 2. Abeel
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abial
 6. Aboal
 7. Abala
 8. Abalo
 9. Abeele
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abella
 13. Abelli
 14. Abello
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abely
 18. Abfall
 19. Abil
 20. Abiol
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablao
 24. Ablay
 25. Abuali
 26. Abuel
 27. Abul
 28. Apel
 29. Apell
 30. Aubel
 31. Avial
 32. Aphal
 33. Abiel
 34. Aabel
 35. Abiala
 36. Abali
 37. Abeli
 38. Aboul
 39. Avel
 40. Abaleo