Efternamn AbaliaAtt veta mer om Abalia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalia.

Abalia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalia

Visa karta över efternamnet Abalia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalia, så att vi kan få exakt information om alla Abalia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalia i världen

 1. Spanien Spanien (58)
 2. Kamerun Kamerun (8)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 4. Israel Israel (5)
 5. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (4)
 6. Argentina Argentina (2)
 7. Niger Niger (2)
 8. Filippinerna Filippinerna (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Benin Benin (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abalia. Detta beror på att efternamnet Abalia ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalia har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalia som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abalia eller något av de liknande efternamnen till Abalia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalia, men med en gemensam rot.

 1. Abala
 2. Abulia
 3. Abilia
 4. Abelia
 5. Abali
 6. Abal
 7. Abaleo
 8. Aballay
 9. Aballe
 10. Aballi
 11. Aballo
 12. Abalo
 13. Abela
 14. Abella
 15. Abila
 16. Abilio
 17. Abilla
 18. Abla
 19. Abola
 20. Aboli
 21. Abuali
 22. Abuli
 23. Apilia
 24. Apulia
 25. Avala
 26. Abelio
 27. Abulla
 28. Avelia
 29. Abiala
 30. Abeli
 31. Avilia
 32. Aballea
 33. Abelha
 34. Aballai
 35. Abaela
 36. Abeal
 37. Abeilla
 38. Abel
 39. Abele
 40. Abelho