Efternamn AbeelAtt veta mer om Abeel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeel.

Abeel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeel

Visa karta över efternamnet Abeel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeel, så att vi kan få exakt information om alla Abeel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeel i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (278)
 2. Belgien Belgien (90)
 3. Frankrike Frankrike (49)
 4. Pakistan Pakistan (48)
 5. Nigeria Nigeria (35)
 6. England England (3)
 7. Schweiz Schweiz (2)
 8. Marocko Marocko (1)
 9. Mexiko Mexiko (1)
 10. Malaysia Malaysia (1)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Ghana Ghana (1)
 15. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeel genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeel. Detta beror på att efternamnet Abeel ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeel som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeel ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abeal
 2. Abeele
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abuel
 6. Abiel
 7. Abal
 8. Abela
 9. Abele
 10. Abella
 11. Abelli
 12. Abello
 13. Abelly
 14. Abelo
 15. Abely
 16. Abial
 17. Abil
 18. Abiol
 19. Abl
 20. Able
 21. Ableu
 22. Aboal
 23. Abuelo
 24. Abul
 25. Apeele
 26. Apel
 27. Apell
 28. Apfel
 29. Appel
 30. Aubel
 31. Aabel
 32. Aviel
 33. Abeli
 34. Aboul
 35. Abaela
 36. Abley
 37. Abuela
 38. Avel
 39. Abala
 40. Abaleo