Efternamn AbelyAtt veta mer om Abely efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abely ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abely.

Abely efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abely, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abely är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abely

Visa karta över efternamnet Abely

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abely i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abely, så att vi kan få exakt information om alla Abely som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abely efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abely efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abely är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abely i världen

 1. Tanzania Tanzania (2688)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (171)
 3. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (48)
 4. Frankrike Frankrike (29)
 5. Tjeckien Tjeckien (14)
 6. England England (5)
 7. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (4)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Benin Benin (1)
 10. Mauretanien Mauretanien (1)
 11. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abely runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abely efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abely är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abely är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abely genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abely när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abely.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abely har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abely som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abel
 2. Abela
 3. Abele
 4. Abell
 5. Abelly
 6. Abelo
 7. Abeli
 8. Abal
 9. Abala
 10. Abalo
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abeele
 14. Abelho
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelow
 19. Abil
 20. Abila
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablay
 24. Able
 25. Abola
 26. Aboli
 27. Abolu
 28. Abuel
 29. Abuelo
 30. Abul
 31. Abuli
 32. Aebly
 33. Apel
 34. Apele
 35. Apell
 36. Aubel
 37. Aubele
 38. Aubly
 39. Abiel
 40. Abelia