Efternamn AbellyAtt veta mer om Abelly efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelly ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelly.

Abelly efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelly, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelly är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelly

Visa karta över efternamnet Abelly

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelly i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelly, så att vi kan få exakt information om alla Abelly som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelly efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelly efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelly är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelly i världen

 1. Tanzania Tanzania (258)
 2. Frankrike Frankrike (40)
 3. Kanada Kanada (15)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelly runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelly efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelly är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelly är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelly när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelly.

Att avgöra om efternamnet Abelly eller något av de liknande efternamnen till Abelly kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelly har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelly, men med en gemensam rot.

 1. Abell
 2. Abella
 3. Abelli
 4. Abello
 5. Abely
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abeilla
 14. Abeille
 15. Abel
 16. Abela
 17. Abele
 18. Abelho
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abilla
 22. Ablay
 23. Abolli
 24. Abollo
 25. Aebly
 26. Apell
 27. Avella
 28. Avelli
 29. Avello
 30. Abelia
 31. Abelio
 32. Abulla
 33. Abeli
 34. Abelha
 35. Abley
 36. Abelló
 37. Abal
 38. Abala
 39. Abaleo
 40. Abalia