Efternamn AbeilheAtt veta mer om Abeilhe efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeilhe ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeilhe.

Abeilhe efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeilhe, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeilhe är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeilhe

Visa karta över efternamnet Abeilhe

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeilhe i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeilhe, så att vi kan få exakt information om alla Abeilhe som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeilhe efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeilhe efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeilhe är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeilhe i världen

 1. Frankrike Frankrike (91)
 2. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeilhe runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeilhe efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeilhe är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeilhe är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeilhe genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeilhe. Detta beror på att efternamnet Abeilhe ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeilhe när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeilhe.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeilhe har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeilhe som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abeille
 2. Abeele
 3. Abeilla
 4. Abele
 5. Abelho
 6. Abile
 7. Abelha
 8. Abaille
 9. Abeilhé
 10. Aballe
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abel
 14. Abela
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelli
 18. Abello
 19. Abelly
 20. Abelo
 21. Abelow
 22. Abely
 23. Abil
 24. Abila
 25. Abilio
 26. Abilla
 27. Able
 28. Apeele
 29. Apele
 30. Aubele
 31. Auville
 32. Abilia
 33. Abelia
 34. Abelio
 35. Avile
 36. Abeli
 37. Abelló
 38. Abal
 39. Abala
 40. Abaleo