Efternamn AbeilhéAtt veta mer om Abeilhé efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeilhé ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeilhé.

Abeilhé efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeilhé, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeilhé är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeilhé

Visa karta över efternamnet Abeilhé

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeilhé i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeilhé, så att vi kan få exakt information om alla Abeilhé som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeilhé efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeilhé efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeilhé är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeilhé i världen

 1. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeilhé runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeilhé efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeilhé är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeilhé är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeilhé genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeilhé när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeilhé.

 1. Abeilhe
 2. Abeilla
 3. Abeille
 4. Abelho
 5. Abelha
 6. Abolé
 7. Abelló
 8. Abeal
 9. Abeel
 10. Abeele
 11. Abel
 12. Abela
 13. Abele
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abil
 23. Abila
 24. Abilio
 25. Abilla
 26. Abilia
 27. Abelia
 28. Abelio
 29. Abile
 30. Abeli
 31. Abaille
 32. Aublé
 33. Abal
 34. Abala
 35. Abaleo
 36. Abalia
 37. Aballay
 38. Aballe
 39. Aballi
 40. Aballo