Efternamn AbailleAtt veta mer om Abaille efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaille ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaille.

Abaille efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaille, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaille är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaille

Visa karta över efternamnet Abaille

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaille i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaille, så att vi kan få exakt information om alla Abaille som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaille efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaille efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaille är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaille i världen

 1. Frankrike Frankrike (28)
 2. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaille runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaille efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaille är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaille är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaille. Detta beror på att efternamnet Abaille ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaille när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaille.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaille kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaille ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aballe
 2. Abeille
 3. Aballi
 4. Aballo
 5. Abeilhe
 6. Abeilla
 7. Abilla
 8. Auville
 9. Avalle
 10. Abile
 11. Aballea
 12. Abal
 13. Abala
 14. Abaleo
 15. Abalia
 16. Aballay
 17. Abalo
 18. Abeele
 19. Abele
 20. Abell
 21. Abella
 22. Abelli
 23. Abello
 24. Abelly
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Avalli
 36. Avilla
 37. Abilia
 38. Abiel
 39. Abulla
 40. Avile